0313 414465 info@elynol.nl Gratis verzending!

Autogarages

In autogarages wordt Elynol voornamelijk gebruikt voor de vloeren. Olielekkages, bandensporen e.d. zijn zeer goed te reinigen met Elynol. Ook voor vlekken in autobekleding, oliën/vetten en vuil van voorwerpen en voor onderdelen van motoren en machines werkt Elynol uitstekend.

Olielekkage

Je kent het wel, die vervelende olievlekken onder de auto, soms in de vorm van enkele druppels maar het kan ook een extreme vorm aangenomen hebben. Wanneer het een groter oppervlakte betreft is de klus ingrijpend om schoon te maken. Niet met Elynol! In een autogarage lekt er zo hier en daar nog wel eens wat olie. De lekkende olie moet verwijderd worden om ervoor te zorgen dat de garage er weer verzorgd uit ziet. Daarnaast is het ook niet geheel onbelangrijk dat de olie niet verder uitbreidt naar een groter oppervlak.

Bandensporen reinigen

In een autogarage rijden er dagelijks auto’s in en uit. Een veelvoorkomend probleem; banden en rubbersporen op de vloer. Een autogarage maakt vaak gebruik van harde vloeren zoals beton of garagevloeren. Je kunt deze vloeren nu zelf reinigen met het gebruik van Elynol. Elynol is een uitgebalanceerd product en daarom breed inzetbaar.

Vlekken in autobekleding

De buitenkant van een auto houdt je makkelijk schoon met een bezoek aan de autowasserette. Maar de reiniging van de binnenkant van een auto wil er wel eens bij in schieten. Dan hebben we het nog niet eens over het uit-stofzuigen van je auto, nee, we hebben het over die vervelende vlekken in je autobekleding. Een koffievlek is bijvoorbeeld zo gemaakt. De meeste mensen maken dagelijks gebruik van hun auto en dan wordt het al snel vies. Vaak kan de gehele bekleding wel een opfrisbeurt gebruiken. Een sopje van water en zeep is niet functioneel genoeg, er is meer nodig dan dat. Elynol is dan de uitgelezen kans om die vervelende vlekken in je autobekleding te verwijderen. Reinig doelgericht je autobekleding en het ziet er weer als nieuw uit!

Bekijk onze webshop