0313 414465 info@elynol.nl Gratis verzending!

Brandweerkazernes

Elynol is breed inzetbaar, zo ook bij de brandweer. De brandweer gebruikt Elynol bijvoorbeeld bij het reinigen van de vloer van de kazerne, maar ook voor het reinigen van een wegdek. Elynol is biologisch afbreekbaar en dat maakt het makkelijker in gebruik. Het product werkt uitstekend voor hardnekkig vuil en olie/koelvloeistof et cetera.

Reiniging kazerne vloer

De brandweerkazerne vloer moet bestand zijn tegen het gebruik van groot materieel. In de meeste situaties is haast geboden, dan moet de vloer wel veilig zijn om te vertrekken voor het brandweerkorps. Binnen een bedrijf kom je verschillende vloeren tegen. Bij een veeleisende omgeving zoals een brandweerkazerne, tref je vaak vloeistofdichte vloeren. Wanneer het brandweerkorps opgeroepen wordt, moeten zij zo snel mogelijk vertrekken. In een alarmsituatie moet de vloer veilig zijn voor het brandweerkorps om te vertrekken. Alle ruimtes binnen een brandweerkazerne moeten goed gereinigd worden, ook de wachtruimte, doucheruimte en leefruimte. Zorg voor een goed onderhoud en reiniging van je vloer met Elynol.

Vervuild wegdek

Met regelmaat wordt het brandweerkorps opgeroepen in verband met een wegdek reiniging. Hierbij kun je denken aan het lekken van brandstof en olie maar ook reiniging bij brand op het wegdek. De ene keer gaat het om een grote olieplek maar soms zijn het ook meterslange sporen van vervuiling. De brandweer wordt vaak ingeschakeld om het wegdek dan te reinigen. Elynol is makkelijk in gebruik omdat het hardnekkig vuil verwijderd waaronder olie. Een wegdek wordt op verschillende manieren gereinigd, dat ligt eraan wat er op het wegdek terecht is gekomen. Schuim, korrels of Elynol wordt gebruikt bij de reiniging van het wegdek. Elynol kun je verdunnen met water en daardoor werkt het praktischer. De korrels moet je achteraf weer opscheppen en afvoeren en dat kost meer werk. Het gebruik van Elynol is tijdbesparend en je bespaard eventuele afvoerkosten.

Bekijk onze webshop