0313 414465 info@elynol.nl Gratis verzending!

Horeca

Als je de eigenaar bent van een hotel, lunchroom, restaurant, café of een andere horecagelegenheid, is hygiëne erg belangrijk. De horecakeuken wordt dagelijks gebruikt. Het is dan ook zeer belangrijk om deze plek schoon te houden. Tijdens het koken kan er overal opspattend vet terecht komen. Soms is het lastig om bepaalde plekken goed te reinigen. Stof, vet, bacteriën en vuil nestelen zich in. Een periodieke reiniging van de keuken is dan ook erg belangrijk. Daarnaast wil je zelf ook werken in een schone en veilige werkomgeving. Naast de hygiëne is het ook belangrijk dat je gevaarlijke situaties voorkomt.

Veel reinigingsmiddelen bevatten schadelijke stoffen, maar Elynol niet. Het is een verantwoorde en veilige keuze omdat je geen gevaarlijke stoffen binnen krijgt bij het gebruik van ons reinigingsmiddel. Deze professionele ontvetter voor de horeca lost vet effectief op en is daardoor een bewuste aankoop wanneer je moeite hebt om bepaalde oppervlakken schoon te krijgen. Een krachtige reiniger voor de horeca branche is onmisbaar om effectief en hygiënisch te werken.

Biologisch afbreekbaar

Elynol is bijzonder geschikt voor de horecasector zoals de keukens, restaurants en kantines van alle soorten bedrijven. Elynol heeft sterk ontvettende en oplossende eigenschappen en is biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij. Het verwijdert vuil, vet en het behandelde metaal wordt niet aangetast. Het reinigt en ontvet moeiteloos afzuigkappen, ovens en fornuizen en andere keukenapparatuur. Elynol is zeer goed oplosbaar in water, volkomen veilig in gebruik en zeer mild voor de huid.

Bekijk onze webshop