0313 414465 info@elynol.nl Gratis verzending!

Tankstations

Efficiënt en snel reinigen? 

Een tankstation wordt dagelijks gebruikt door in- en uitrijdend verkeer. Er wordt niet enkel gebruik gemaakt van de benzinepompen, maar  bezoekers maken dagelijks gebruik van de shop en sanitaire voorzieningen. Doordat er veel verkeer gebruik maakt van de voorzieningen van een tankstation moet het tijdig gereinigd worden. Klanten komen graag terug op een hygiënische plek. Hygiëne is dus een doorslaggevende factor!

Een olie of benzinevlek kom je met regelmaat tegen. Naast een olie of benzine lekkage, tref je ook hardnekkige vervuiling en bandensporen aan. Hoe reinig je kleine en grote oppervlakken binnen een tankstation? In een mum van tijd reinig je snel en efficiënt met Elynol! Hierbij kun je denken aan vloeistofdichte bestrating op bemande maar ook onbemande tankstations. Het reinigen neemt een korte tijd in beslag en de overlast wordt beperkt tot een minimum. Uiteindelijk heb je een schone en vetvrije vloer met ons 100% biologisch afbreekbare product: Elynol.

Multifunctioneel inzetbaar

Elynol is multifunctioneel inzetbaar. Het is niet enkel te gebruiken voor de vloer maar ook voor het reguliere en dagelijkse schoonmaakwerk. Het tankstation moet zijn kwaliteit behouden en zorgen voor een schone leefomgeving. Als tankstation kun je bijdragen aan het welzijn van de leefomgeving door verantwoordelijkheid te dragen voor onder andere de reiniging. Als tankstation wil je een bepaalde uitstraling hebben. Hygiëne is doorslaggevend! Met Elynol heb je een schoon eindresultaat!

Bekijk onze webshop