0313 414465 info@elynol.nl Gratis verzending!

Levering en retourbeleid


Levering

U kunt direct in onze webshop bestellen. Na betaling via iDeal gaan we de producten verzenden. Mochten we niet alles op voorraad hebben, dan nemen we contact met u op. De levering kan dan iets langer duren of het ontbrekende wordt een nalevering. Zakelijke klanten kunnen kiezen tussen direct betalen via iDeal of op rekening. De factuur zal nagestuurd worden.

Bij een bestelling in België worden 7,50 euro aan verzendkosten berekend. Indien u een BTW-nr. kunt overleggen, dan versturen we de factuur met een btw verlegd regeling.

Heeft u meer aantallen nodig dan dat de webshop aangeeft, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op tel.nr. 0313 – 41 44 65 of stuur een e-mail naar info@elynol.nl

Na ontvangst van uw bestelling gaan we deze direct verwerken. We streven ernaar om uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen te leveren. 

Wij kunnen helaas geen exacte aflevertijd van uw bestelling doorgeven, wij zijn afhankelijk van de route die onze vervoersbedrijven volgen.

Wij berekenen geen verzendkosten voor het leveren van onze producten (met uitzondering voor België/buitenland).


Retourbeleid

Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending.

Wanneer de retourzending het gevolg is van een foutieve bestelling uwerzijds, behoudt Elynol.nl zich het recht voor om de door ons gemaakte verzendkosten van levering bij u in rekening te brengen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald, na ontvangst van de goederen, eventueel met aftrek van bovengenoemde (verzend)kosten. De goederen dienen dusdanig verpakt te zijn dat deze niet kunnen beschadigen tijdens transport.

Indien u goederen retour wenst te zenden, neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. U kunt een mail sturen naar info@elynol.nl of bel naar 0313 – 41 44 65.