0313 414465 info@elynol.nl Gratis verzending!

Waar wordt Elynol gebruikt?

 

Elynol wordt in verschillende sectoren gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan autogarages, tankstations, brandweerkazernes en schildersbedrijven maar ook aan horecagelegenheden, magazijnen/loods/werkplaats, winkels en showrooms.

 

Autogarages

In autogarages wordt Elynol voornamelijk gebruikt voor de vloeren. Olielekkages, bandensporen e.d. zijn zeer goed te reinigen met Elynol. Ook voor vlekken in autobekleding, olien/vetten en vuil van voorwerpen en voor onderdelen van motoren en machines werkt Elynol uitstekend.

Autogarages

Tankstations

Ook bij tankstations wordt Elynol voornamelijk gebruikt voor de vloeren. Hardnekkige vervuilingen, (olie)lekkages, bandensporen e.d. zijn zeer goed te reinigen met Elynol. Bij het gebruik van reinigingsmachines zoals schrobmachines, hogedrukapparaten en stoomreiniger kan Elynol worden gemengd met het water.

Tankstations

Brandweerkazernes

De brandweer gebruikt Elynol bijvoorbeeld bij het reinigen van de vloer van de kazerne, maar ook voor het reinigen van een wegdek. Elynol is biologisch afbreekbaar en dat maakt het makkelijker in gebruik. Het product werkt uitstekend voor hardnekkig vuil en olie/koelvloeistof etc.

Brandweerkazernes

Schildersbedrijven

Elynol wordt in de schildersbranche gebruikt als vervanger van ammoniak en het verwijdert olieverf uit verfkwasten.
De intensieve ontvettende en reinigende werking van Elynol garandeerd een goede hechtingsbasis voor de nieuwe verflaag.

Schildersbedrijven

Horeca

Elynol is bijzonder geschikt voor de horecasector. Ook in keukens, restaurants en kantines van alle soorten bedrijven.
Elynol heeft sterk ontvettende en oplossende eigenschappen en is biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij. Het verwijdert vuil, vet
en het behandelde metaal wordt niet aangetast. Het reinigt en ontvet moeiteloos afzuigkappen, ovens en fornuizen en andere keukenapparatuur. Elynol is zeer goed oplosbaar in water, volkomen veilig in gebruik en zeer mild voor de huid.

Horeca

Magazijn / werkplaats

In het magazijn/werkplaats, garages, scheepsruimen en voor opritten wordt Elynol voornamelijk gebruikt voor het
schoonmaken van vloeren en/of wanden.

Magazijnen